top of page

O centru

Center borilnih veščin Ares smo ustanovili, da bi ju-jitsu in filipinske borilne veščine našle svoje mesto tudi v Ljubljani. V novih prostorih lahko vadečim ponudimo večje število različnih vsebin, organiziramo seminarje in tečaje za manjše skupine. V prostih terminih v centru Ares potekajo tudi druge vadbe. Nekaj več informacij najdete tudi na Facebook strani centra.

Vitja GRIČAR, 5. dan

Vitja se ukvarja z borilnimi veščinami že več kot 20 let. V tem času je prehodil pot od tekmovalca v judu in ju-jitsu, policijskega inštruktorja borilnih veščin, trenerja ju-jitsa 3, strokovnega vodje poletne šole ju-jitsa (2007-2011), predsednika komisije za polaganje pasov pri JJZS (2006-2014), inštruktorja Security Self Defense pri JJIF, inštruktorja kalija pri FFA Association, nosilca 5. dan v ju-jitsu (2018), generalnega sekretarja JJZS  (2010-2019), gostujočega trenerja na seminarjih in pripravah v Sloveniji, Avstriji, Italiji, Nemčiji, Danski, Makedoniji, kontinentalnega B sodnika pri JJEU  za duo, borbe in ne-wazo (2015).

 

 

 

Jure PIGNAR, 2. dan

Jure je osvojil več naslovov državnega prvaka, leta 1996 pa posegel na sam vrh in v Parizu osvojil naslov svetovnega prvaka v ju-jitsu. Za seboj ima več kot 25 let treniranja borilnih veščin in vadbe praktičnega postopka za varnostne organe. Jure je nosilec 2. dan v ju-jitsu, kondicijski trener ter inštruktor streljanja in ju-jitsa. Od leta 2018 Jure opravlja naloge selektorja reprezentance v duo-sistemu.

 

 

 

Sašo de GLERIA, 1. dan

Sašo je svojo športno pot pričel z večletnim treniranjem gimnastike in jo nadaljeval kot uspešen tekmovalec v surfanju in postal učitelj surfanja. Z borilnimi veščinami se ukvarja več kot 18 let. Nosilec ju-jitsa 1. dan, inštruktor ju-jitsa.

 

 

 

Tadej JERMAN, 1. dan

Tadej ima za seboj večletno tekmovalno pot v ju-jitsu, je večkratni državni prvak v ju-jitsu borbah in državni prvak v ne-wazi. Leta 2012 in 2014 je zmagal pokal European Challenge Cup Robi Rajh Open v Mariboru in bil član zmagovalne ekipe v Jadranski ju-jitsu ligi 2013. Tadej je inštruktor juda in trener pripravnik ju-jitsa 1.

 

 

 

Sergej BIŽAL, 1. dan

Sergej ima za sabo vrsto uspešnih nastopov za državno reprezentanco v duo-sistemu. Sergej je nosilec ju-jitsa 1. dan, inštruktor ju-jitsa in svetovni A sodnik pri Ju-jitsu International Federation. Od leta 2014 opravlja tudi funkcijo športnega direktorja pri Ju-jitsu zvezi Slovenije.

 

 

bottom of page